El Mes del Xató arriba a la sisena edició

28 de gener de 2022


La regidoria de Turisme, comerç i fires impulsa aquesta campanya de promoció gastronòmica que estarà en marxa durant tot el mes de febrer. Paral·lelament, des de Cubelles Comerç s'engega una nova iniciativa, el 'Re-estovallat'

Notícia Mes del Xató

 

El mes del Xató arriba a la sisena edició. Aquesta campanya de promoció gastronòmica organitzada per la regidoria de Turisme, comerç i fires de Cubelles es realitzarà durant tot el mes de febrer. Enguany, una quinzena de restaurants donaran a conèixer aquest plat genuïnament propi de la zona: Els 5 sentits, l'Hostal del Foix, L'Armengol, la Taberna del Buda, Racó d'en Cona, Xof, la Trattoria del Mar, la Salseta, el Racó d'en Pinilla, Cal Tala, la Gran Ancora, Toke Pizza, Mini golf, Racó d'en Cona i Pizzeria de dioses. Els diversos restaurants participants a la campanya oferiran Xató a la seva carta o menú durant el període de la campanya.

 

La presentació del Mes del Xató de 2022 s’ha fet aquest dijous 27 de gener al restaurant la Trattoria de Mar situat a la Mota de Sant Pere. Ha anat a càrrec de l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll; la regidora de Turisme, comerç i fires, Trini Vicente i el gerent de la Trattoria del Mar, Enric Garcia, en representació d'un dels establiments associats a Cubelles Comerç. 

 

La regidora Trini Vicente ha obert la presentació explicant els detalls de la nova campanya 'Re-estovallat'.

Vicente ha detallat quines són les possibilitats per guanyar els premis que ofereix la campanya.

Per la seva banda, Enric Garcia, gerent de la Trattoria del Mar de Cubelles ha valorat molt positivament tant la campanya del mes del xató com la nova iniciativa 'Re-estovallat'.

Paral·lelament, el diumenge 6 de març tindrà lloc la tradicional Xatonada Popular de Cubelles, que enguany estarà adaptada a la situació pandèmica i que canviarà el seu format, centrant-la en els concursos de Mestres Xatonaires, tant infantil com adult.

Per impulsar el comerç local, com a novetat els premis que s'atorgaran seran mitjançant vals de compra a bescanviar en establiments de la vila. 

 

Com ja és tradicional l'Associació Comerç Cubelles s'encarregarà d'organitzar el concurs infantil. En aquest sentit, Rosa Fonoll, ha volgut agraïr tant la implicació de l'entitat local en la xatonada popular de Cubelles fomentant la participació dels més petits en el concurs dels Mestres Xatonaires com al conjunt de persones com ara la Montse Mestres que s'han implicat durant tots aquests anys i l'han fet possible. 

 

També ha ressaltat l'esforç fet per l'entitat fent acció social en moments difícils durant aquesta pandèmia així com l'encert en aquesta nova iniciativa del 'Re-estovallat'.

 

Cubelles Comerç inicia la nova campanya 'Re-estovalla't' 

Sota el nom 'Re-estovalla't' neix aquesta nova iniciativa de l’Associació Cubelles Comerç i estarà disponible a tots els restaurants associats durant el mes del Xató:

 

  • ELS 5 SENTITS.
  • HOSTAL EL FOIX.
  • L’ARMENGOL.
  • LA TABERNA DEL BUDA.
  • RACÓ D’EN CONA
  • XOF
  • LA TRATTORIA DEL MAR.
  • LA SALSETA.
  • EL RACÓ DE’N PINILLA
  • MINI GOLF

Altres establiments on també estarà activa la promoció són els següents: GRECOS, CASA VOSTRA, CELLER DEL PORRO, PUNT DE TROBADA, ACH LA FESTA

  

La campanya Re-estovalla’t sorgeix amb la idea que la gent vagi als restaurants i als bars amb un fil conductor. Unes estovalles amb els logos dels associats. Durant el mes de febrer aquestes estovalles es trobaran en els restaurants i bars associats.

 

Tots aquells comptes que pugin a 50€ entraran en el sorteig d’una escapada de cap de setmana per a dues persones a l’Hotel Lotus Priorat. Els encarregats de pagar el total del compte o bé, en cas de que sigui a mitges, paguin 25€, seran els participants d’aquest sorteig.

  

Aquelles persones que no paguen el compte, també poden participar a un sorteig de dues entrades al teatre si es fan una fotografia amb les estovalles i les pengen a Instagram amb el hashtag #reestovallat.

 

Les bases d’ambdós sortejos les trobarem tant en xarxes socials com en el QR que apareix a les estovalles.

 


  • 270122 Presentació mes del xató 2022.jpg
  • 240219 plat xató Xatonada 2019 (2).jpg

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles